MARIA DAMONT: Qui sòc

Sòc la Dra. Damont, dermatòleg i veneoròleg.

 

Vaig rebre la formació i exercir la meva especialitat durant un període de la meva trajectòria professional a l'Hospital Clínic de Barcelona, on vaig adquirir la experiència que, posteriorment, em va permetre exercir-la en altres organismes i, finalment, pel meu compte.

 

Com a dermatòleg, m'he especialitzat en el tractament mèdic de tots els transtorns, tant interns com externs que afecten a la pell, cabell i ungles, de pacients de totes les edats. Així mateix, també tracto malatíes de transmissió sexual.

 

Actualment compto amb més de 30 anys d'experiència en el tractament de malaties de la pell. 

 

Ofereixo discreció i un tracte personalitzat als nostres pacients.

 

Els nostres punts forts són una àmplia experiència i un extraordinari concepte d'atenciò al client.

 

Dra. Damont

Telèfon: 972 216 614

Correu electrònic: doctoradamont@dermatoleg.com